Register on Sports Transfers
         

Sports transfers omogućuje svojim korisnicima korištenje jednog iznimno korisnog alata koji im omogućava svojevrstan izlog, vlastitu prezentaciju i promociju, te neograničenu međusobnu komunikaciju kao jedan od načina izlaska na svjetsko tržište i ostvarivanje sportsko-poslovne suradnje.

Posebnost sports transfers online platforme očituje se u korištenju različitih opcija posebno osmišljenih kao sredstvo za olakšanu komunikaciju, prezentaciju i realizaciju odgovarajuće suradnje (baza podataka svih korisnika, pretraživanje baze korisnika, marketplace, interna komunikacija putem vlastitog inboxa, opcije poput follow, save, dijeljenje profila i drugih sadržaja na ostale društvene mreže).

Ova online platforma rješava problem uspostave komunikacije i olakšava vlastitu prezentaciju svim sportašima, sportskim djelatnicima i klubovima a posebno za onu skupinu sportaša, sportskih djelatnika i klubova koji nisu adekvatno zastupani na sportskom tržištu. Uz to, sports transfers omogućuje pristup i pregled sadržaja svim posjetiteljima, a ne samo registriranim korisnicima, što je karakteristično za većinu društvenih mreža. Na taj način registrirani korisnici u svojoj prezentaciji i promociji nisu ograničeni samo na registrirane korisnike već se mogu predstaviti svim zainteresiranim dionicima sportskog tržišta neovisno jesu li isti također korisnici ove mreže ili ne.

Use another service to log in